Den gode historien

Eldre som koser seg (1)

Hørt om «Hverdagsglede»? På Skipper Worse Ågesentunet har vi et unikt tilbud til hjemmeboende med demens.  Tre ganger i uka møtes vi til ulike aktiviteter som turgåing, kafe, musikk og minnearbeid, samt fysisk trim.  Mange frivillige er med og hjelper, og disse møtene preges av humor og mye latter og godt humør.
Vi har også et tilbud til pårørende en gang i uka. Da samles vi til trim med mat og prat i kafeen etterpå. Et skikkelig friminutt i en ellers slitsom hverdag.

Nylig var vi så heldige å motta en gave fra en takknemlig pårørende, og den brukte vi til å gjøre noe helt spesielt ut av en alminnelig grå november-mandag. Hør bare her:

Vi bestilte bord på Strandhuset på Ølberg. 10 av våre gjester var med, og med god hjelp av frivillige hjelpere/sjåfører og oss tre ansatte, hadde vi en flott opplevelse. Vi kom til koselig dekket bord i hyggelige omgivelser. Utenfor kunne vi se regnet øse ned og bølgene slå mot stranden. Snart kom lunchen på bordet, og  gjett om vi nøt den deilig fiskesuppen med godt brød til!
Johnny, en av våre trofaste frivillige, hadde med gitaren og spilte og sang kjente visesanger etter maten.
Det var flott å kunne gjøre litt ekstra ut av en helt vanlig, grå mandag. Og stemningen var på topp – dette er virkelig Hverdagsglede!
Tusen takk for gaven som gjorde det mulig!

Be the first to comment on "Den gode historien"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*