VÅR 2021

Til alle våre gjester!
Vi er så leie av Covid19, det er vi alle, men det er viktig at vi nå  alle må rette oss etter gjeldende regler. Dette betyr for vår del at mye er forandret hva gjelder drift, tilbud og åpningstider.

Skipper Worse Ledaal har åpent i kafeen, slik at det er mulig å treffes her, selvsagt med alle smittevernregler fulgt. Fra og med fredag 16.04. og til og med tirsdag 27.04. er det ikke mulig å samles i aktivitetsgrupper som linedans, diskusjon, snekkerbod, håndarbeid, m.m.

Skipper Worse Madla og Tasta holder til i kommunens bydelshus, og det er dessverre bestemt at disse skal holdes stengt inntil videre.
Ågesentunet er også midlertidig stengt fra og med 12. april.

Vi håper å kunne ønske hjertelig velkommen tilbake om ikke lenge. Til da  – ta vare på hverandre og følg smittevernreglene.  Alt vil bli bra!

2 Comments on "VÅR 2021"

  1. Caroline Hughes | 11. januar 2021 at 17:52 | Svar

    Hei og Godt Nytt Trenings År!
    Jeg fikk vite av 2 trim venninner at dere har sent Mail i dag angående påmelding! Jeg kan ikke ser å har fått dette ennå. Men jeg leser på Skipper Worse sine siden at det er påmelding! Jeg ønsker Pilates time med Vanessa på tirsdager og trim med Monica på Madla torsdager hvis mulig? Tusen takk

Leave a comment

Your email address will not be published.


*