Nytt fra AKTIV

NYE TIMER PÅ LEDAAL. Les mer lenger nede.

På grunn av at vi kun har lov å ha 9 deltakere på timene, vil det nå ikke være lov å skrive seg på to timer eller mer om gangen. Dette gjelder alle senter.
Hver torsdag kl. 11.00 har Monica «YOGALATES» time på Ledaal. Det er en blanding av yoga og pilates. De som har prøvd, sier at det er en veldig god time. Til info så er det alltid ledige plasser på denne timen, så … til deg som syns det  er frustrerende at det er vanskelig å få plass på vanlig yogatime, prøv, vel! 🙂

Ny oppdatert plan: Studio og gruppetimer høsten 2020

Vi jobber på spreng for å gi dere medlemmer et så godt og variert tilbud som mulig nå i disse vanskelige tider.
Derfor blir det time på Ledaal tirsdager kl. 09.00 – Styrke og kondisjon film med instruktør Astrid Eriksen.
Onsdager:
Kl. 08:15: Zumba med Tone (1. etasje)
Kl. 09:00 Mediyoga med Linda (2. etasje)
Kl. 11.00 Styrketrening med Torill (2. etasje)

Torsdager på Ledaal:
Linedans: i tillegg til timen kl. 09.30 blir det også dansetime kl. 10.30. Dette for at alle som pleier å delta på linedans skal få tilbud.

Fredager kl. 08.00.
Hva: Styrke og kondisjon. (grønn)
Hvem: Instruktør: Tone.
Vi satser på å åpne dørene fra ca. kl. 07.45.

Vi går inntil videre bort fra registrering til timene på data, og har begynt med at deltakerne skriver seg på liste til hver treningstime.

P.G.A. STRENGERE SMITTEVERNREGLER FRA KOMMUNEN ENDRER VI ANTALL PÅ TIMENE til 10 (inkl. instruktør) overalt hvor vi tilbyr trening i sal.
Vi har dessverre fått beskjed fra Stavanger kommune om at Sunde-Kvernevik Bydelshus er stengt. Dette er det altså ikke Skipper Worse AKTIV som har bestemt, men kommunen. Til dere som pleier å trene der – prøv Stavanger Idrettshall!

 

 

Be the first to comment on "Nytt fra AKTIV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*