Høsten 2021 Skipper Worse AKTIV

Antall deltakere på trening
Vi starter opp med maks 20 deltakere på gruppetimer og utetrening, og maks 13 deltakere på treningsstudioet på Ledaal. Vi åpner for å melde seg på 30 minutter før timen. Du kan kun skrive på deg selv, ikke venner.
Skriv navn og medlemsnummer tydelig. Det er viktig at vi kan lese navn og medlemsnummer i tilfelle smittesporing.

Til info: Det blir foreløpig ingen trening i Stavanger Idrettshall for Skipper Worse AKTIV-medlemmer.

Trening med Svanhild: Det blir trening med Svanhild tirsdager klokken 18:00 på Ledaal. Veldig mange var interesserte. Det er ingen påmelding på denne timen.

Fotball: Det er pr. i dag ikke nok påmeldte til å sette opp fotballtrening på planen

Linedance nybegynner: Det er påmelding på disse timene. Det er nå fullt med venteliste på Ledaal,  men det er fortsatt noen ledige plasser på Hundvåg, Tasta og Madla.

Linedance med Tone på Tasta: Disse timene er gjort om til aktivitetsgrupper på Tasta. Ta kontakt med Skipper Worse Tasta for å melde deg på.

Tidligere medlemmer: Har du tidligere vært medlem hos oss, men meldt deg ut? Hvis du melder deg inn som medlem i AKTIV før 01.09.2021 kan trene gratis i august og september.

Medlemskap  
Alle medlemskap ble satt aktive igjen fra og med 18. mai. Det vil si at dere vil motta ny faktura etter hvert som tiden kommer for å fornye ditt medlemskap. Husk at dette er et løpende medlemskap som går til du eventuelt sier opp skriftlig. Ny pris for alle medlemmer er kr 1500,- pr. 6 måneder eller kr 325,- pr. måned.

TRENINGSSTUDIO PÅ LEDAAL:
Er åpent mandag og onsdag fra kl. 08.30 til 14.00, og fra kl. 15.30 til 18.00.
Les smittevernreglene nøye. Merk at det alltid må være en frivillig til stede i studio som påser at reglene blir fulgt.

Trening er viktig …  Her finner du gratis treningsprogram på nett: 

2 Comments on "Høsten 2021 Skipper Worse AKTIV"

  1. Else Margrethe Gulliksen | 31. august 2021 at 09:21 | Svar

    Hvilket tilbud er der for oss over 80? Trodde en av hovedtanken var at eldre skulle holde seg spreke lenger. Tidligere har det vært mulig å delta på flere gruppetimer med lettere trening tilpasset oss som sliter litt med kropp som trenger aktivitet.

    • Svært mye av vår trening passer for 80+. Alt blir tilrettelagt ut fra din egen form. Instruktøren vil vise alternative øvelser. På Madla har vi funksjonell trening – da kan du sitte på stol. I styrkerommet på Ledaal vil alle kunne trene uansett nivå. Vi har flinke veiledere som viser deg hvordan du gjør øvelsene riktig.Hovedtanken er selvsagt at eldre fra 60 år og oppover til 100, om så var, skal beholde muskelmasse, form og balanse. Hos oss kan du få to gratis prøvetimer for å se om tilbudet vårt er noe for deg.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*