Nytt fra Skipper Worse AKTIV

Til ALLE medlemmer i AKTIV,
Sommerplanen er her!

Og her er sommerplanen som gjelder fra mandag 28.06. til fredag 20.08.

Du møter på de timene du ønsker. Vi åpner for å melde seg på 30 minutter før timen. Du kan kun skrive på deg selv, ikke venner.
Skriv navn og medlemsnummer tydelig. Det er viktig at vi kan lese navn og medlemsnummer i tilfelle smittesporing.

Medlemskap  
Alle medlemskap ble satt aktive igjen fra og med 18. mai. Det vil si at dere vil motta ny faktura etter hvert som tiden kommer for å fornye ditt medlemskap. Husk at dette er et løpende medlemskap som går til du eventuelt sier opp skriftelig.

Smittevern 
Les nøye de nye smittevernreglene før du kommer på trening. Det er viktig at du holder avstand til de andre deltakerne, selv om både du og de skulle være vaksinert, og at du skriver deg på oppmøtelisten.

Det er ikke mulig å skifte til treningstøy i garderoben. Grunnen er at vi ikke klarer å overholde smittevernstreglene i garderoben.
Når du skal trene må du komme ferdig kledd i treningstøy. Du setter fra deg uteskoene utenfor treningsrommet, og tar med deg yttertøy inn i treningsrommet. 
Kom så tett opp mot gruppetimen som mulig.  Da kan du gå rett inn i treningsrommet, og vi unngår kø utenfor. 

Husk munnbind i ganger, trapper og der hvor vi ikke kan holde god avstand.

TRENINGSSTUDIO PÅ LEDAAL:
Er åpent mandag og onsdag fra kl. 08.30 til 14.00, og fra kl. 15.30 til 18.00. Tirsdag, torsdag og fredag er studio åpent fra kl. 08.30 til 14.00.
Les smittevernreglene nøye. Merk at det alltid må være en frivillig til stede i studio som påser at reglene blir fulgt. Inntil videre er grensen 13 personer om gangen i studio.


 Trening 
Vi vet hvor viktig fysisk trening er – og spesielt nå.  
Her finner du gratis treningsprogram på nett: 

Be the first to comment on "Nytt fra Skipper Worse AKTIV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*