Nytt fra Skipper Worse AKTIV

Til ALLE medlemmer i AKTIV,

FRA OG MED FREDAG 16. APRIL TIL OG MED TIRSDAG 27. APRIL HAR VI INGEN TRENING, VERKEN INNE, UTE ELLER I STUDIO. DETTE P.G.A. STRENGE SMITTEVERNTILTAK I KOMMUNEN.

Under i teksten her vil dere finne oppdatert treningsplan gjeldende
fra 12. april.

Trening 
Vi har bestemt at vi åpner for gruppetrening på Ledaal.  Alle kan melde seg på uavhengig av hvor de pleier å trene. Alle kan få 1 gruppetime inne pluss 2 utetreninger i uken på Ledaal.  Utetimene har vist seg å være veldig populære, så nå utvider vi. Ta en kikk i planen under! Du får fast plass. Samme dag, samme tid, samme instruktør og samme sted.  Planen som ligger ved, er et utgangspunkt. Timer kan legges til eller tas vekk.  I tillegg er treningsstudioet åpent for alle.  

Fra og med mandag 12.04 trenger dere ikke å melde dere på utetreningene. Du møter på de timene du ønsker.Det er viktig at du holder 2 meter avstand til de andre deltakerne, og at du skriver deg på oppmøtelisten. Skriv navn og medlemsnummer tydelig.Det er viktig at vi kan lese navn og medlemsnummer i tilfelle smittesporing.

Påmelding  
Kun påmelding på epost: AKTIV@skipper-worse.no. Du kan ikke ringe for å melde deg på. 
Skriv 3 ønsker i prioritert rekkefølge. Alle får svar på epost.  

Medlemskap  
Medlemskapet ditt i AKTIV åpnes ved påmelding til gruppetime/utetrening og/eller første gang du trener på treningsstudioet. Du betaler ikke for perioden treningstilbudet har vært stengt.  

Smittevern 
Les nøye de nye smittevernreglene før du kommer på trening.

 Fra og med torsdag 25. februar er det ikke mulig å skifte til treningstøy i garderoben. Grunnen er at vi ikke klarer å overholde smittevernstreglene i garderoben.
Når du skal trene må du komme ferdig kledd i treningstøy. Du setter fra deg uteskoene utenfor treningsrommet, og tar med deg yttertøy inn i treningsrommet. 
Kom så tett opp mot gruppetimen som mulig.  Da kan du gå rett inn i treningsrommet, og vi unngår kø utenfor. 

Husk munnbind i ganger, trapper og der hvor vi ikke kan holde god avstand.

TRENINGSSTUDIO PÅ LEDAAL:
Holder åpent igjen fra og med fredag 5. februar. Les smittevernreglene nøye. Merk at det alltid må være en frivillig til stede i studio som påser at reglene blir fulgt. Trening 
Vi vet hvor viktig fysisk trening er – og spesielt nå.  
Her finner du gratis treningsprogram på nett: 

Be the first to comment on "Nytt fra Skipper Worse AKTIV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*