TRENINGSPLAN og annet nytt fra AKTIV

Kjære medlem i AKTIV,

Godt nytt år!
Mandag 6. januar er vi i gang med full treningsplan.


Treningsstudio på Ledaal

Personlig trener Andreas har faste veiledningstimer hver tirsdag og torsdag klokken 10:00-11:00 i studioet. På disse timene kan du få tips og veiledning om øvelser, apparater og treningsprogram. Du trenger ikke å melde deg på. Det er bare å møte opp. Mandager og onsdager har vi åpent til kl. 18:00.

Gruppetimer

Ny plan starter mandag 06.01. Planen gjelder for perioden 06.01. til 30.04. Det er ikke gruppetimer i påskeuken (uke 15). Vi har fått nye instruktører, nye timer og noen av de «gamle» timene har fått nye navn.

Og her finner du dokumentene (dobbelklikk på lenken for å åpne):

Åpningstid i treningsstudio våren 2020

Gruppetimer S.W. AKTIV våren 2020

Beskrivelse av gruppetimene

Timene er merket med stjerner for å gradere intensiteten på treningen:

  • Gul stjerne betyr time som de fleste kan delta på
  • Grønn stjerne betyr moderat time
  • Rød stjerne betyr at denne timen har høy intensitet

Hundvåg
2 nye timer: Sirkeltrening og Ashatanga yoga for nybegynnere.

Skipper Worse Ledaal

Nye timer: Morgentrening, core, aerobic, linedans for nybegynnere, MRL, funksjonell trening, Zumba for nybegynnere og «trening mot kreft».

«Trening mot kreft» på tirsdager klokken 10:00 er en treningstime for deg som har, eller har hatt, kreft. Andrea har spesialkompetanse i å trene mennesker som er i, eller har vært igjennom, en kreftbehandling. Forskning viser at tilpasset fysisk aktivitet reduserer bivirkninger og gir bedre effekt av kreftbehandlingen.

Skipper Worse Madla

Nye timer: Styrke- og kondisjonstrening, crosstraining, nybegynner Zumba, funksjonell trening og klassisk yoga for nybegynnere.

Skipper Worse Tasta

Nye timer: Funksjonell trening og somatic.

SIS-sportssenter på UiS

Vi har inngått et samarbeid med SIS-sportssenter. Hver mandag klokken 10:00-11:00 har vi fått 25 plasser på spinning. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor

Stavanger Idrettshall

Idrettshallen er stengt 29.01., 26.02. og 29.04. Disse dagene blir det utetrening.

Utskrift av treningsplanen for gruppetimene, åpningstider på treningsstudioet og beskrivelse av timene

Hvert år skriver vi ut mellom 15 000 og 20 000 kopier som deles ut til AKTIV-medlemmer. Nå tar vi enkle grep for å spare miljøet vårt.

Alle som har e-post registrert til sitt medlemskap får informasjonen tilsendt på e-post. All informasjon vil bli hengt opp som oppslag på sentrene våre. Da kan du ta bilde med telefonen din og lagre informasjonen på telefonen. Ønsker du likevel å ha en papirutgave, kan du skrive den ut, eller du kan kjøpe en kopi på et av sentrene våre:

Priser:

  • Treningsplanen for gruppetimene – 12 kr
  • Åpningstider på treningsstudioet – 6 kr
  • Beskrivelse av gruppetimene – 12 kr

Medlemmer som ikke har e-post, får treningsplanen, åpningstider på helsestudio og beskrivelse av gruppetimene på Skipper Worse Ledaal, Madla eller Tasta.

Endringer

Jeg tar forbehold om endringer i treningsplanen for gruppetimer, åpningstider i trenings-studioet og antall veiledningstimer i treningsstudioet. Endringene vil bli lagt ut på våre hjemmesider og sendt ut i e-post (til dem som ønsker å motta e-post fra AKTIV).
Godt nytt treningsår!

Glad hilsen fra Linda

Be the first to comment on "TRENINGSPLAN og annet nytt fra AKTIV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*