Velkommen til inspirasjonsforestilling med Einar Lunde fredag 28.09. kl. 13.00 på Ledaal

Bli med Dagsrevyens tidligere ankermann og Afrika-korrespondent, Einar Lunde, på TV-oppdrag – til og med til en krigssone. Det høres umiddelbart alvorlig ut, men det hele utvikler seg – for ikke å snakke om innvikler seg -aldeles vanvittig dramatisk og humoristisk. Fra første stund oppstår det hindre som synes komplett uoverkommelige. Midt oppi all galskapen berører forestillingen verdier som motivasjon, inspirasjon, kreativitet, ha fokus, nettverksbygging, og aldri, aldri gi opp selv om livet står på spill. Og kanskje, og bare kanskje- kan det komme en bonus helt til slutt. Den som overlever underveis – får svaret. Dette er like sprøtt som tittelen – helt ellevilt.

 

 

Alle som har lyst til å oppleve flere ville eventyr bak TV-kamera i Afrika, eller dele med andre, får mulighet til å kjøpe Einar Lundes tidløse opplevelsesberetninger «Paradisveien» og «Safari» som til sammen er kommet ut i 20 opplag. Bøkene selges med rabatt og hyggelig hilsen til alle. Kort, kontanter eller giro.

Fakta om Einar Lunde:

-40 år som nyhetsanker i Dagsrevyen.

-Tidligere NRKs Afrika-korrespondent

-Har besøkt Afrika 100 ganger

-Holder regelmessig forelesninger/forestillinger i Sør-Afrika om sine opplevelser som tidsvitne under Apartheid.

-Jobber som konferanse- og debatt-leder, holder forestillinger, foredrag og kåserier og er reiseleder i Sør-Afrika og Tanzania-Zanzibar for Temareiser Fredrikstad.

Einar skrevet to tidløse opplevelsesbøker som er kommet ut i til sammen 20 opplag.

 

Be the first to comment on "Velkommen til inspirasjonsforestilling med Einar Lunde fredag 28.09. kl. 13.00 på Ledaal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*