Hjertemarsjen 8. og 9. mai (Tasta og Ledaal)

Under her finner du rapporter og bilder fra begge turene. 🙂

Rapport fra Hjertemarsj på Tasta mandag 8. mai

I nydelig vårvær tok vår turleder Magne Rognøy oss med på en rundtur på Tasta. Vi startet på bydelshuset på Tasta og fikk opp pulsen i oppoverbakkene. Stoppet underveis og fikk litt guiding om Tasta, hvor vi var og om Tasta før i tidå. Vi var ute og gikk i 1 time og 45 min. Stemningen var god, latteren satt løst – og flere fikk en god prat med flere underveis. Tilbake på Skipper Worse Tasta, var det kaffe, påsmurt og vafler for de som ville. I tillegg ble det delt ut gratis frukt som ble sponset av Stavanger helselag. Oddny Kjølvik fra fylkesstyret i Nasjonalforeningen Rogaland holdt et inspirerende foredrag om «Derfor bør du gå». Det har vært en innholdsrik dag med folkehelse i hver minutt😊

Og rapport fra tur fra Ledaal tirsdag 9. mai:
I dag samlet en herlig gjeng på 21 glade sprekinger seg på Skipper Worse Ledaal og gjorde seg klar til en rundtur med turleder Svein Nordbøe. Turen gikk fra Ledaal ned til Mosvannet med en innlagt treningsøkt på veien, og tilbake igjen.

Yr hadde meldt om regn, men det holdt seg unna på den timeslange turen. Etterpå var det gratis frukt og foredrag av Oddny Kjølsvik som snakket om «Derfor må vi gå»

Det ble i dag også trukket en vinner av et 6 måneders medlemskap i Skipper Worse Aktiv. Og det var enighet om at mottoet vel må være: «Det som er godt for kroppen er godt for toppen»

Be the first to comment on "Hjertemarsjen 8. og 9. mai (Tasta og Ledaal)"

Leave a comment