Vil du bli med på dagstur til Kvitsøy i august?


TIRSDAG 22. AUGUST 2023

Årets høstdagstur går til øya og kommunen Kvitsøy vest i havet.  Vi satser på fellestransport med egne biler, og de som ikke ønsker å kjøre kan sitte på med de som kjører.  Det ordnes ved påmeldingen til ditt Skipper Worse senter.

Avgang med bilferja fra Mekjarvik kl. 10.10. For de som skal sitte på avtales henting ved påmelding.  Hvis henting er på ditt Skipper Worse-senter så bør avgang derfra være senest kl. 09.15.

På ferjekaien på Kvitsøy møter Kvitsøyguiden Rolf Skretting oss. På programmet står bl.a.: Steinkorset ved Leiasundet som er over 1000 år gammelt.  Videre til ruinkirken St. Clemens som ligger bare 200 meter fra steinkorset. Vi stopper ved marinemaler Lauritz Haaland (1855 – 1938) sitt hus. Vi går opp til Kvitsøy fyr som har en historie tilbake til 1700-tallet (det er en litt bratt oppstigning her).  Litt bortenfor fyret ligger Kvitsøy trafikksentral.  Den kontrollerer all båttrafikk både nord og sør for Kvitsøy.  Hummermuseet står også på programmet.

Vi avslutter besøket med bespisning på Grønningen restaurant med fiskesuppe og kaffe.

Retur med fergen kl. 16.20.

Detaljert informasjon om Kvitsøy og plassene på Kvitsøy vi skal besøke er lagt ut på hjemmesiden til Skipper Worse, eller du kan be om egen utskrift ved påmeldingen.

Pris: kr 600,-. 

De som sitter på betaler kr 30,- til sjåføren i tillegg. Prisen er basert på at det blir gratis bilferge fra og med august 2023. Skulle det ikke bli gratis bilferge så må vi komme tilbake med ny pris. (Det er bestemt at det skal bli gratis bilferge, men ting kan skje).

Klær etter værforholdene denne dagen da vi er en god del utendørs.Prisen er basert på 30 personer påmeldt. 

Påmeldingsfrist fredag 30. juni.

Les mer her: http://www.skipper-worse.no/ut-pa-tur/

Be the first to comment on "Vil du bli med på dagstur til Kvitsøy i august?"

Leave a comment