Middag på døren

Skipper Worse AS leverer middag til hjemmeboende. Maten kjøres ut en dag pr. uke pr. bydel og må oppbevares i kjøleskap.
Middagen leveres vakumpakket i praktisk emballasje. Vi anbefaler oppvarming i mikrobølgeovn.
Ta kontakt pr. telefon 51 56 43 30, og tast 5 eller på epost til mailto:resepsjon@skipper-worse.no for flere opplysninger.
Vi leverer også dessert. 

Eventuelle henvendelser rettes til: Tlf. 51 56 43 30, tast 1 eller på mail: hege.lessoe@skipper-worse.no

«Middag på døren» 

Vi har utkjøring en dag i uken, mandag eller tirsdag, avhengig av hvilken bydel du bor i. Det står deg fritt å bestille det antall porsjoner du ønsker levert pr. uke.

Pr. middag kr 98,- 
Pr. middag spesialkost kr 125,-
Pr. dessert kr 25,-.
Pr. dessert diabetiker/spesialkost kr. 30,-
Pr. risgrøt kr 42,-
Det tilkommer kr 30,- pr. levering i bom-/transportavgift.

Maten leveres i porsjonsbeger, som er lette å håndtere. Oppbevares i kjøleskap. Anbefales ikke og fryses. Oppvarming: 4 min. i microovn på 750/800 W. Viktig: Stikk hull i plastlokket før oppvarming.

Ved bestilling trenger vi navn og adresse på mottaker, fakturaadresse, hvis ikke samme som mottaker, og telefonnummer til kunden eller eventuell kontaktperson. Siste frist for bestilling er senest mandag morgen innen kl. 09.00 uken før levering.

Når vi leverer maten, er det viktig at du er hjemme, hvis ikke annet er avtalt. Har du bestilt og ikke kan motta maten, vennligst gi beskjed snarest mulig. Betaling: Vi sender faktura en gang i mnd. på etterskudd, 14 dagers forfall.