AKTIV

Byens største treningstilbud for alle over 55 år!

Treningsstudio og  godt over 50 ulike gruppetimer med instruktør mandag til fredag på en rekke steder rundt om i byen. Du kan trene på Ledaal, Madla, Tasta, Sunde,  og Hundvåg.  Som medlem får du rabatter i både butikker, hos naprapat og kiropraktor, etc. Se mer lenger nede på siden.

Lyst til å prøve oss? Kom innom og få to gratis prøvetimer! Vi lover å ta godt imot deg og vise deg rundt. Og du, ikke bare er treningen bra og variert. I tillegg får du nye vennskap og mye latter med på kjøpet! 🙂

Forandringer på planen fra uke 13:

Ledaal: mandag kl. 10.00 utetrening er denne uken flyttet til 10.30.

Sunde: Det blir ikke trening på mandag pga arrangement.

Vanessa: Det er siste uken til Vanessa. Vi ønsker henne lykke til i ny jobb. Heesoo blir ny instruktør på torsdager kl. 09.00 – pilates – på Hundvåg.

Vikarer uke 13:
Madla: mandag kl. 12.10 – aktiv med artrose – Siv Rita

Hundvåg: tirsdag kl. 11.00 – yoga – Anne Elin

Ledaal: tirsdag kl. 12.15 – guttas time – Kirill
torsdag kl. 18.15 – styrke og kondisjon – Kirill
fredag kl. 09.00 –  styrke og kondisjon – Kirill

Påskeuken:
Mandag 03.04, tirsdag 04.04 og onsdag 05.04 er det ingen gruppetimer.
Treningsstudioet er åpent mandag 03.04 og tirsdag 04.04 på dagtid (08.30-15.00).
Treningsstudioet er stengt onsdag 05.04.

Innesko: Husk å ha med egne innesko til bruk på gruppetimene og på treningsstudioet.
Sykkelstativ: Sykkelstativene utenfor Ledaal er fjernet av Stavanger Kommune. Vi venter på at kommunen skal komme med nye.

Trening i sal nede på Ledaal
Mange setter fra seg skoene sine utenfor salen. Det blir ganske mange par med sko inne i kafeen. Kan dere være så snille å sette skoene enten i garderoben oppe eller ta dem med inn i salen? Tusen takk for hjelpen.

Nyhet: Fra 02.01.23 blir aldersgrensen for å trene på AKTIV 55 år. Det blir gruppetreninger og åpent studio også på kveldstid. Den nye planen blir lagt ut så fort den er ferdig.

PERSONLIG TRENER: Skipper Worse AKTIV er glade for å ha et samarbeid med personlig trener Andreas Fosse Rød. Ved å bruke PT kan du være sikker på at treningen er lagt opp riktig for akkurat DEG, og du kommer raskere i form, f.eks. etter sykdom/skade.  Å bruke personlig trener er en skikkelig investering for en sprek og frisk framtid! For mer informasjon, ta kontakt med Andreas på telefon 484 49 838.

REKLAMEFILM 60+ FRA 2009