AKTIV

Byens største treningstilbud for alle over 55 år!

Treningsstudio og  godt over 50 ulike gruppetimer med instruktør mandag til fredag på en rekke steder rundt om i byen. Du kan trene på Ledaal, Madla, Tasta, Sunde,  og Hundvåg.  Som medlem får du rabatter i både butikker, hos naprapat og kiropraktor, etc. Se mer lenger nede på siden.

Lyst til å prøve oss? Kom innom og få to gratis prøvetimer! Vi lover å ta godt imot deg og vise deg rundt. Og du, ikke bare er treningen bra og variert. I tillegg får du nye vennskap og mye latter med på kjøpet! 🙂

Forandringer på planen i uke 39

Hundvåg: Onsdag er linedancen kl. 09.30 flyttet fra storsalen til lokale i kjelleren.

Sunde/Kvernevik: tirsdag kl. 09 yogalates er flyttet til «Ørnaberget».

Sunde/Kvernevik
Arbeidet med å utbedre uteområdet er startet. Det skal bygges nye møteplasser med benker, bord og planter. Asfalten og grusen skal fjernes, og erstatte det med betongheller og granittstein. Arbeidet vil pågå fram til vinteren 2024.

Optimaliser treningen med en Alphatek test
En Alphatek er en kraftplate du står på mens du løfter, som via algoritmer og kunstig intelligens  gir deg tilbakemelding om treningsbelastningen din på en skjerm foran deg i sanntid. Testen som  tar 5 minutter måler din hoppeevne, balanse og styrke. Resultat vil hjelpe deg til å forstå  dine utfordringer, se dine forbedringsområder og bidra til økt motivasjon. Lene Klippenberg fra Fitgo kommer til Skipper Worse Ledaal mandag 25.09 kl. 12.15 og forteller om testen.

Vaffel og kaffe : Vi markerer 50- årsjubileet til Skipper Worse med tilbud på vaffel og en kopp kaffe til kr 50,-. På Ledaal gjelder tilbudet på tirsdager, på Madla på onsdager og på Tasta på torsdager. Tilbudet gjelder ut året.

Vikarer
Sunde/Kvernevik:
mandag kl. 09 styrke og kondisjon – Lene 
onsdag kl. 09 styrke og kondisjon – Lill 

Madla:
tirsdag kl. 09 yoga nybegynner – Birgit 
onsdag kl. 10.15 styrke og kondisjon – Lill 

Tasta
tirsdag kl. 10.15 styrke og kondisjon – Lill 
torsdag kl. 10.30 yogalates – film med Astrid 

Ledaal
torsdag kl. 09.00 pilates nybegynner – film yogalates med Astrid

Lysemail: Jeg får fortsatt alle lysemailene i retur. Mailen går kun gjennom hvis jeg sender bare 20 mail om gangen. Jeg ber derfor om at dere som har lysemail tar kontakt med lyse og vise til feilmeldingen som ligger ved: «Kan ikke levere meldingen. En tilkobling til den eksterne serveren ble brått avsluttet til tross for gjentatte forsøk på å levere meldingen. Kontakt mottakeren og be vedkommende om å si fra til e-postadministratoren om at e-postsystemet ditt ikke kan koble seg til deres e-postsystem. Oppgi feildetaljene som vises nedenfor. Det er sannsynlig at mottakerens e-postadministrator  er den eneste som kan løse problemet.
For e-postadministratorer: Dette indikerer ofte at mottakerens innstilling for SMTP-brannmuren eller andre brannmurinnstillinger hindrer  SMTP-protokollforhandlingen i å fullføres. Hvis du vil ha mer informasjon og tips for å løse dette problemet, kan du se denne artikkelen: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=389361

Personlig trener
En personlig trener (PT) veileder, motiverer og hjelper til med å planlegge og gjennomføre aktivitet og trening. Vi har personlig trenere. 
Prisen er kr. 650,- pr time.
Ta kontakt på AKTIV@skipper-worse.no hvis du ønsker mer informasjon.

Trening i sal nede på Ledaal
Mange setter fra seg skoene sine utenfor salen. Det blir ganske mange par med sko inne i kafeen. Kan dere være så snille å sette skoene enten i garderoben oppe eller ta dem med inn i salen? Tusen takk for hjelpen.

Nyhet: Fra 02.01.23 blir aldersgrensen for å trene på AKTIV 55 år. Det blir gruppetreninger og åpent studio også på kveldstid. Den nye planen blir lagt ut så fort den er ferdig.

PERSONLIG TRENER: Skipper Worse AKTIV er glade for å ha et samarbeid med personlig trener Andreas Fosse Rød. Ved å bruke PT kan du være sikker på at treningen er lagt opp riktig for akkurat DEG, og du kommer raskere i form, f.eks. etter sykdom/skade.  Å bruke personlig trener er en skikkelig investering for en sprek og frisk framtid! For mer informasjon, ta kontakt med Andreas på telefon 484 49 838.

REKLAMEFILM 60+ FRA 2009