REISE

DAGSTUR TIL ØYA OMBO I RYFYLKE
OG GÅRDBRUKER, VEGANER OG KOKK  HEIDI EVJEDAL SAMT  ÅDLAND PLANTESKOLE TORSDAG 23. MAI

Oppmøte Fiskepiren båtterminal, Stavanger kl. 10.10.
Båtavgang kl. 10.30. Ankomst Eidssund på Ombo kl. 11.45. Retur fra kaien på Eidssund kl. 15.40 med ankomst Fiskepiren i Stavanger
kl. 16.40.
 
Det blir sightseeing på vei innover, bl.a. via Sjernarøyene. 
Ved ankomst Eidssund kai blir det spasertur litt oppoverbakke til gården til Heidi, ca. 25 minutter. Hun er veganer og dyrker det meste av det som hun spiser. Ha fottøy og klær etter værforholdene, da vi er ute hele tiden. Ta med egen mat og drikke. For de som er dårlige til beins så kan Heidi kjøre noen fra kaien, men det må vi ha beskjed om ved påmelding.  På returen fra Heidi går vi innom Ådland Planteskole for å kjøpe sommerblomster for de som ønsker det.  Henry Ådland kjører plantene ned til kaien.  Det er ca. 15 minutter å spasere fra Henry til kaien.På denne dagsturen har Skipper Worse Hageklubb og Skipper Worse Reiser slått seg sammen for å få ned prisen pr. person.

Pris pr. person: Medlemmer i Hageklubben kr 350,-. Ikke- medlemmer kr 425,-.  Prisen er basert på 25 personer.  Påmeldingsfrist mandag 13. mai.

Har du lyst til å bli med oss til Sverige i august, nærmere bestemt 20.-22. august? Vi tilbyr en innholdsrik tur til Strømstad og Bohuslän. Det blir besøk i Fjällbacka, shopping på Nordbysenteret og allslags.

Høstens første dagstur blir 5. september. Se program under, og husk påmeldingsfrist 22. august!

13. september 2023 dro en stor gjeng på overnattingstur til Telemarkskanalen, m.m. Tilbakemeldingene var utelukkende positive. Her er et bilde av den glade gjengen!