Skipper Worse hageklubb

NESTE MØTE I SKIPPER WORSE HAGEKLUBB TORSDAG 23. MAI 2024. Fellestur med Skipper Worse-Reiser til øya Ombo i Ryfylke hvor vi besøker bonde og kokk Heidi Evjedal som driver et småbruk.  Heide har vært med oss på møter tidligere – i 2022. Etter besøket hos Heidi på returen ned til kaien går vi innom gartneriet til Henry Ådland for å handle sommerblomster for de som ønsker det. Denne turen har et lite forbehold –  Flere detaljer kommer etter hvert som det nærmer seg.

HØSTEN: Vi arbeider foreløpig med en tur til Hjelmeland i september hvor vi bl.a. besøker en fruktgård som produserer cider + fruktmuseet på Viga, m.m..

Vi har ca 2 møter i hageklubben i halvåret – 4 møter i året.  Medlemskontingenten er kr 400,- i året. Dog kan det hende at det innimellom dukker opp en og annen ekstra samling. Du betaler kontingenten i resepsjonen på Ledaal.

Ta gjerne med venner eller bekjente til møtene. Vil du bli med i klubben, ta kontakt med leder Per A. Svanes på telefon 99277721 eller mail: persvanes@hotmail.c

Be the first to comment on "Skipper Worse hageklubb"

Leave a comment