Aktivitetsgrupper

På sentrene våre møtes folk for å drive med hobbyer, m.m. sammen! Vi har alt fra håndarbeidsgrupper til Quiz, Bridge, Sjakk, Snekkerbod, Hageklubb, Reiseklubb, Litteratur- og Diskusjonsgrupper. Og vi setter gjerne i gang flere etter innspill fra dere.

Her er en oversikt (dobbelklikk på lenken):

Det er veldig kjekt å kunne fortelle at både Hageklubben og Bokklubben (nå Kulturklubben), som pleide å møtes en gang i måneden, nå endelig er i gang igjen.

Kulturklubben har følgende program i høst:
FØRSTE SAMLING: MANDAG 18. OKTOBER KL 12.00 – 14.00
Film: Filmen heter «Hva vil folk si», regissert av Iram Haq. Den hadde verdenspremiere på den 42. Toronto internasjonale filmfestival 9. september 2017.Den vant 4 priser under Amandaprisen 2018; Beste norske kinofilm, beste regi, beste mannlige skuespiller og beste filmmanus. Filmen ble også Oscarnominert.
Boka «Hva vil folk si» er basert på filmen, og kom ut i 2019. Den er skrevet av Hilde Hagerup og Iram Haq. Både bok og film finnes til utlån på Stavanger bibliotek

ANDRE SAMLING: MANDAG 15. NOVEMBER KL 12.00 – 14.00
Vi får besøk av KJERSTI DYBVIK, som vil snakke om «JØDER OG POLITI I STAVANGER, Glemselens bekvemmelige letthet» Boka som hun ga ut i 2012 på Pax forlag. Kanskje har hun bøker med til salgs? Ellers kan boka lånes på Stavanger bibliotek.

TREDJE SAMLING: MANDAG 13. DESEMBER KL 12.00-14.00
Her mottar vi med glede forslag fra interesserte deltakere!