Frivillighet

FRIVILLIG PÅ SKIPPER WORSE?

Sentrene våre har en stab av frivillige som gjør en uunnværlig innsats. Ja, vi hadde rett og slett ikke klart oss uten! For å kunne opprettholde så mange ulike tilbud som vi har, er det alltid bruk for flere frivillige.

Her er det mange forskjellige oppgaver som skal utføres, som arbeid i kaféen eller som leder av en aktivitetsgruppe.

Ved starten av 2021 er Diskusjonsgruppen på Ledaal annenhver mandag helt full. Derfor skulle vi gjerne ha satt i gang en ny gruppe, men trenger en leder som kan holde i trådene. Noe for deg? Ta kontakt på mailto:resepsjon@skipper-worse.no eller ring 51 56 43 30, tast 1.

Har du en hobby eller lignende som du kunne tenke deg å dele med andre, vil vi gjerne legge til rette for det. Blant annet har Snekkerboden på Ledaal ledig alle dager unntatt tirsdag og onsdag, så det er bare å komme!
Og gitargruppe, det hadde vært gøy! 🙂

Det samme gjelder litteraturgrupper. Vi opplever stor interesse fra folk som er glade i å lese og ønsker å delta i en gruppe der man blir enige om å lese en bok, for så å treffes og diskutere denne. Hør av deg, om du vil være med!

AKTIVITETSVENN
Gjør det du liker, sammen med en som har demens. Du får opplæring og oppfølging. Ta kontakt for mer informasjon:  Guri Tysse, mobnr. 90 75 26 48.
Les mer her:    aktivitetsvenn-ordningen