AKTIV

Byens største treningstilbud for alle over 55 år!

Treningsstudio og  godt over 50 ulike gruppetimer med instruktør mandag til fredag på en rekke steder rundt om i byen. Du kan trene på Ledaal, Madla, Tasta, Sunde,  og Hundvåg.  Som medlem får du rabatter i både butikker, hos naprapat og kiropraktor, etc. Se mer lenger nede på siden.

Lyst til å prøve oss? Kom innom og få to gratis prøvetimer! Vi lover å ta godt imot deg og vise deg rundt. Og du, ikke bare er treningen bra og variert. I tillegg får du nye vennskap og mye latter med på kjøpet! 🙂

Forandringer på planen

Sunde
Onsdag 19.06 blir det ikke trening kl. 09.00 pga arrangement.

Yoga mandager på Ledaal: Registrering av deltakelse på timen gjøres på skjermen i resepsjonen.

Sommerplanen
Sommerplanen starter i uke 26.
Onsdag har zumba og sommertrening med Tone byttet plass.
Det blir zumba kl. 09 og sommertrening kl. 10.

Ukesmail: Dette blir den siste mailen for sommeren. Sender ny mail i begynnelsen av august med høstplanen. Ønsker alle en fin sommer.

Sommeren i AKTIV
Det blir en egen sommerplan fra uke 26 til og med uke 33. Bydelshusene er stengt om sommeren, men i ukene 26, 32 og 33 blir det trening på Tasta og Madla. Treningsstudioet har åpent hele sommeren. Ettermiddags-treningen er også åpen til kl. 18.00 mandager og onsdager hele sommeren.

Oversikt over åpningstidene i treningsstudio og oversikt over gruppetimene finner du lenger nede her på siden.

Sommerbingo
Gjelder for ukene 26-32. Alle som krysser av minst 15 ruter er med i trekningen av 6 måneders gratis medlemskap i AKTIV. Skjemaet leveres til ditt senter innen onsdag 19.08. Vinneren trekkes på AKTIV-dagen mandag 26.08.

Treningsplan for våren 2024. Her finner du timeplanen for trening på Ledaal, Madla, Tasta, Sunde/Kvernevik og Hundvåg:

Veiledere i treningsstudio
Du vil se hvem som er veileder ved at hen har på seg en blå vest hvor det står veileder på ryggen. Oppgavene deres er å hjelpe til med registrering før trening, tilby veiledning til dem som ønsker det og ta i mot nye medlemmer. Oversikt over tidspunktene når det er veileder tilstede; Veiledere-i-studio-var-24

Vann: Vi som jobber på Skipper Worse har 2 hjertesukk: Ikke ta med vannglass inn i garderober og treningssaler! Fyll på vannflaskene hjemme eller på toalettet

Treningsstudio: Alle må bruke sko i treningsstudio. Ingen kan gå barbeint.

Lysemail: Jeg får fortsatt alle lysemailene i retur. Mailen går kun gjennom hvis jeg sender bare 20 mail om gangen. Jeg ber derfor om at dere som har lysemail tar kontakt med lyse og vise til feilmeldingen som ligger ved: «Kan ikke levere meldingen. En tilkobling til den eksterne serveren ble brått avsluttet til tross for gjentatte forsøk på å levere meldingen. Kontakt mottakeren og be vedkommende om å si fra til e-postadministratoren om at e-postsystemet ditt ikke kan koble seg til deres e-postsystem. Oppgi feildetaljene som vises nedenfor. Det er sannsynlig at mottakerens e-postadministrator  er den eneste som kan løse problemet.
For e-postadministratorer: Dette indikerer ofte at mottakerens innstilling for SMTP-brannmuren eller andre brannmurinnstillinger hindrer  SMTP-protokollforhandlingen i å fullføres. Hvis du vil ha mer informasjon og tips for å løse dette problemet, kan du se denne artikkelen: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=389361

Personlig trener
En personlig trener (PT) veileder, motiverer og hjelper til med å planlegge og gjennomføre aktivitet og trening. Vi har personlig trenere. 
Prisen er kr. 650,- pr time.
Ta kontakt på AKTIV@skipper-worse.no hvis du ønsker mer informasjon.