AKTIV

Byens største treningstilbud for alle over 55 år!

Treningsstudio og  godt over 50 ulike gruppetimer med instruktør mandag til fredag på en rekke steder rundt om i byen. Du kan trene på Ledaal, Madla, Tasta, Sunde,  og Hundvåg.  Som medlem får du rabatter i både butikker, hos naprapat og kiropraktor, etc. Se mer lenger nede på siden.

Lyst til å prøve oss? Kom innom og få to gratis prøvetimer! Vi lover å ta godt imot deg og vise deg rundt. Og du, ikke bare er treningen bra og variert. I tillegg får du nye vennskap og mye latter med på kjøpet! 🙂


Endringer på planen og vikarer uke 24; 12-16. juni:

Vikarer:
Hundvåg: tirsdag kl. 11.00 yoga – Mette

Ledaal: tirsdag 12.15 guttas time – Kirill

Tasta: tirsdag 09.15 aktiv med artrose – film med Astrid

Madla: mandag kl. 10 trening med Guri – film med Anne Elin

Forandringer på planen:

Madla:
Linedansen med Alexander på onsdag kl. 12.00 flyttes til torsdag kl. 13.00 pga arrangement på bydelshuset.

Treningsstudio: Denne uken har vi hatt kontroll i studioet. Det er oppdaget at flere bare registrerer kortet sitt uten å trykke på paden på tidspunktet de trener. Det er viktig at dere gjør begge deler ellers blir det ikke registrert  at du har vært på trening. Det er ikke lenger mulig å skrive seg inn i «kladdeboken». Får du ikke til registreringen ta kontakt med veileder eller en av de ansatte på kontorene i gangen.

 Sommeren uke 26-32
Gruppetimer: Treningsplanen for våren gjelder til og med fredag 23.06. Det vil bli noen få forandringer de siste 2 ukene. Hundvåg og Sunde/Kvernevik bydelshus holder stengt fra og med uke 26 til og med uke 32. På Tasta blir det trening i uke 26. På Madla blir det trening i uke 26, 32 og 32. Ledaal er åpent hele sommeren.Høstplanen starter mandag 14.08.

Treningsstudio på Ledaal har åpent hele sommeren. Det blir ikke kveldstrening i juli.

Høstplanen starter mandag 14.08.

Sommerbingo:
Utfordringen i sommer er å gjøre flest mulig aktiviteter på sommerbingoen.
Bingoen utføres i uke 26-32. Alle som krysser av minst 15 ruter er med i trekningen av ½ års gratis medlemskap i AKTIV og 2 gavekort på kr. 500,- fra Stavanger Sentrum. Brettet leveres til ditt senter innen onsdag 23.08. Vinnerne trekkes på AKTIV-dagen mandag 28.08.
Brettet kan også hentes i resepsjonen på Ledaal fra fredag 09.06, på Tasta fra mandag 12.06 og på Madla tirsdag 13.06.

Foredrag:
 Tirsdag 20.06 kl. 12.00.  Hvordan påvirkes hjernen av læring med Ole Petter Hjelle . Foredraget er et opptak fra 12.06.23, og vises i samarbeid med senioruni.no  Ole Petter Hjelle er lege, hjerneforsker og bestselgende forfatter med foredrag om betydningen av fysisk aktivitet og læring for hjernen.  Som lege og hjerneforsker stiller han med sterk faglig kunnskap og bygger foredragene sine rundt erfaringer og forskning. Et foredrag om hvilken betydning fysisk aktivitet og læring har for hjernen, og hvordan vi kan dra nytte av denne kunnskapen. Få innsikt som kan øke livskvaliteten din betraktelig. 
Foredraget vises på Skipper Worse Ledaal. Entre, kr 30,-, betales i resepsjonen. 

Studio:
Det samler seg ofte opp sekker og store vesker inne på treningsstudio. La sekkene og veskene være igjen i garderoben. Har du med deg verdisaker så kan du ha dem med deg mens du trener. Et alternativ er å ta med seg en hengelås og benytte et av skapene i garderoben i kjelleren. På formiddagene er det ofte mange i studioet. Da er det mange som venter på å komme til på apparatene. Slipp andre til i pausen mellom settene/seriene så blir det ikke så lang ventetid.

Innesko: Husk å ha med egne innesko til bruk på gruppetimene og på treningsstudioet.
Sykkelstativ: Sykkelstativene utenfor Ledaal er fjernet av Stavanger Kommune. Vi venter på at kommunen skal komme med nye.

Trening i sal nede på Ledaal
Mange setter fra seg skoene sine utenfor salen. Det blir ganske mange par med sko inne i kafeen. Kan dere være så snille å sette skoene enten i garderoben oppe eller ta dem med inn i salen? Tusen takk for hjelpen.

Nyhet: Fra 02.01.23 blir aldersgrensen for å trene på AKTIV 55 år. Det blir gruppetreninger og åpent studio også på kveldstid. Den nye planen blir lagt ut så fort den er ferdig.

PERSONLIG TRENER: Skipper Worse AKTIV er glade for å ha et samarbeid med personlig trener Andreas Fosse Rød. Ved å bruke PT kan du være sikker på at treningen er lagt opp riktig for akkurat DEG, og du kommer raskere i form, f.eks. etter sykdom/skade.  Å bruke personlig trener er en skikkelig investering for en sprek og frisk framtid! For mer informasjon, ta kontakt med Andreas på telefon 484 49 838.

REKLAMEFILM 60+ FRA 2009