AKTIV

Byens største treningstilbud for alle over 60!

Vi har treningsstudio og  godt over 50 ulike gruppetimer med instruktør mandag til fredag på en rekke steder rundt om i byen. Du kan trene på Ledaal, Madla, Tasta, Sunde, Ullandhaug, Hundvåg og i Stavanger Idrettshall.
Lyst til å prøve oss? Kom innom og få to gratis prøvetimer! Vi lover å ta godt imot de g og vise deg rundt. Og du, ikke bare er treningen bra og variert. I tillegg får du nye vennskap og mye latter med på kjøpet! 🙂
Les våre regler: Abb.regler AKTIV

Regler og betaling for medlemmer i SKIPPER WORSE AKTIV

For deg som bor i nabokommunene våre, er månedsprisen kr 300,-. Ellers samme vilkår. Husk å gi beskjed til oss ved inngåelse av skriftlig kontrakt.

HØSTPLANEN STARTER MANDAG 24. AUGUST. DEN ER IKKE KLAR FØR I MIDTEN AV AUGUST.

Sommerplan 22.06-21.08.20 – her finner du både trening i sal med instruktør, trening ute og åpningstider i studio:
Sommertrening 2020

I dag er det 200 medlemmer som trener ute. Mange ønsker å fortsette med det fordi de synes det er fantastisk å være ute og fordi smittespredningen er mindre. Vi fortsetter med utetreningen i noen bydeler.

I sommer kan alle få 2 gruppetimer inne på Ledaal, 2 treningstimer i treningsstudio og så mange utetreninger du vil ha i uken.

Du må melde deg på alle treningstimene, både gruppetimene, utetimene og timene i treningsstudioet. Du får tildelt faste timer som du har i perioden fra 22.06 til 21.08. Samme instruktør, samme dag og samme tid. Det er plass til 15 deltakere på gule og grønne gruppetimer, 12 deltakere på røde gruppetimer og 10 deltakere på timene i treningsstudioet. Alle timene varer i 45 minutter.

Påmelding
Du melder deg på ved å sende en epost til AKTIV@skipper-worse.no med hvilke timer du ønsker å delta på (sommerplanen og oversikt over treningstimene på treningsstudio ligger som vedlegg). Skriv gjerne opp flere ønsker. Det vil bli gjort endringer etter hvor mange som melder seg på. Det blir førstemann til mølla – prinsippet. Noen timer kan bli tatt vekk og andre lagt til. Jeg må be dere om å ikke sende flere eposter eller ringe for å melde dere på. Det er mange som skal ha svar. Alle får svar på epost.

Utstyr
På gruppetimene på Ledaal må du ha med egen matte.
Pent brukt matte, både yoga og treningsmatte får du kjøpt på Skipper Worse Ledaal. Eller du kan kjøpe helt ny matte  hos XXL, Claes Ohlson, Jula eller andre steder.

På treningsstudio må du ha med eget håndkle og egne hansker. Hanskene må dekke fingrene. Du trenger ikke å kjøpe dyre treningshansker. Du kan kjøpe hansker hos Europris, Plantasjen eller hos andre som selger hansker. Du velger selv om hanskene skal være i tøy, plast eller en kombinasjon. På noen apparater kan det være lurt å ha god gripeflate. Det kan også være mer behagelig å trene med tøyhansker enn med engangshansker. I tillegg sparer vi miljøet for mye plast i avfallet. Håndkleet legger du på flater som du berører med hodet.

Medlemskap
Alle medlemskapene åpnes fra 22.06.2020.

Les nøye gjennom dokumentet «Smittevern» før du skal på trening:  Smittevern

Pent brukte matter kan dere få kjøpt rimelig hos oss på S.W. Ledaa, samt på Madla og Tasta fra mandag 10. august. Priser: helt nye yogamatter – kr 150,-. Pent brukte yogamatter: kr 100,-. Pent brukte tykke matter: kr 250,-. 

………………………………….

Klikk på lenken, så finner du en presentasjon av våre dyktige og hyggelige instruktører: Presentasjon av våre instruktører på AKTIV

PERSONLIG TRENER: Skipper Worse AKTIV er glade for å ha et samarbeid med personlig trener Andreas Fosse Rød. Ved å bruke PT kan du være sikker på at treningen er lagt opp riktig for akkurat DEG, og du kommer raskere i form, f.eks. etter sykdom/skade.  Å bruke personlig trener er en skikkelig investering for en sprek og frisk framtid!

 

 

OBS: VI HAR FÅTT INFO OM AT MEDLEMMER SOM HAR PRØVD Å FÅ RABATT HAR BLITT AVVIST!! DETTE BEKLAGER VI PÅ DET STERKESTE. VI HAR VÆRT I KONTAKT MED INTERSPORTS LEDELSE ANGÅENDE DETTE.


 

Informasjon om tidspunkt for å treffe treningsveiledere i studio på Ledaal: Treningsveileder er til stede mandag, onsdag og fredag. Bjarne kl. 08.30 til 10.00 Rolf  kl. 10.00 til 11.00 Oskar er treningsveileder i studio hver mandag og onsdag fra kl. 15.30 til 18.00

Sånn ser det ut når Anne Elin er kjempeklar for ny treningstime! 🙂

REKLAMEFILM 60+ FRA 2009

Studentene ved Idrett UiS har avsluttet sin undersøkelse med en testgruppe utrente fra Skipper Worse 60+ ved oppstart og etter 8 uker med utholdenhetstrening vinteren 2017, og resultatene er oppsiktsvekkende gode! Hipp hurra for alle dere som deltok. Godt jobba!

Resultatdokument Skipper-Worse studenter Uis april 2017
http://www.aftenbladet.no/lokalt/Nei_-en-rolig-gatur-er-ikke-trening_-viser-nytt-studie-544464b.html

https://www.nrk.no/rogaland/enkel-trening-gir-god-effekt-for-eldre-1.13536743

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

I forbindelse med Aktivitetsuka for 60+ fikk vi besøk av NRK Rogaland mandag 16.01.. Vi kom med både på radio og tv!
https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-rogaland/DKRO02001117/16-01-2017#t=1h35m25s

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-rogaland/DKRO99011617/16-01-2017#t=4m41s

Og jammen var vi på TV Vest også! http://tvvest.no/fulltreffer-for-aktivitetsuke-for-de-over-seksti

Og her er NRK Distriktsendingen fra fredag 27. januar. Litt om sex og sånn først, og så kommer studentene fra Idrett på UiS og snakker om resultatene av undersøkelsen de gjorde blant utrente ved oppstart og etter 8 uker. https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-rogaland/DKRO99012717/27-01-2017#t=7m57s

 seniors-working-out-425x282[1]

Linedans er gøy – bare se her:   Linedans-gjengen på Tasta: https://www.youtube.com/watch?v=FMi-_8Dn42o

 Bilder fra treningssal og studio på Ledaal:
   

Interessant lesning om trening og aldring. Bare å stå på, folkens! https://www.abcnyheter.no/livet/helse/2017/04/16/195292903/pa-tide-knekke-myter-om-aldring