AKTIV

Byens største treningstilbud for alle over 55 år!

Treningsstudio og  godt over 50 ulike gruppetimer med instruktør mandag til fredag på en rekke steder rundt om i byen. Du kan trene på Ledaal, Madla, Tasta, Sunde,  og Hundvåg. 

Lyst til å prøve oss? Kom innom og få to gratis prøvetimer! Vi lover å ta godt imot deg og vise deg rundt. Og du, ikke bare er treningen bra og variert. I tillegg får du nye vennskap og mye latter med på kjøpet! :-


Nytt på treningsplanen. Forandringene gjelder fra uke 6.

Ledaal:
mandager 08.30 styrke og kondisjon – Lill

mandager 09.15 styrke og kondisjon – Lill

onsdager 11.00 aktiv med artrose – Siv Rita/Ileane

Hundvåg: tirsdager 11.00 yoga for nybegynnere – Sara

Zumba: Ledaal
Vi fortsetter med 3 nye onsdager kl. 12 for nybegynnere. Timen er åpen for alle AKTIV-medlemmer.
På torsdag 17.15 har vi også zumba for nybegynnere.

Treningsstudio: Det er nye strikker i treningsapparatene. Det er disse strikkene som gir motstand når du trener.

Dansefesten:
Tusen takk til alle som var på festen i går.  Tusen takk til de blide danseglade gjestene,  bandet for god musikk og de ansatte som jobber som et smurt maskineri.  Vi var over 80 personer. Det ble en kjempe kjekk kveld med god stemning. 

Sykkelstativ: Sykkelstativene utenfor Ledaal er fjernet av Stavanger Kommune. Vi venter på at kommunen skal komme med nye.

Vikarer uke 6:

Madla:
mandag kl. 10 trening med Guri – Tone

Ledaal:
mandag kl. 10 utetrening – Lill
tirsdag kl. 09 styrke og kondisjon – Lill
tirsdag kl. 10 styrke og balanse – Lill

Sykdom
Det er mye smitte i omløp. Magevirus, covid, influensa og luftveisinfeksjoner herjer. Helsemyndighetene råder syke folk til å holde seg hjemme for å hindre spredning. Så, hold deg hjemme hvis du føler deg syk.

Les våre regler: Abb.regler AKTIV
Rabatter Her er det penger å spare.  Rabattavtaler-2022
Last ned

Zumba nybegynner : Onsdag 18.01 starter vi kurset «Zumba for nybegynnere». Kurset går over 3 onsdager. Onsdag 18.01, 25.01 og 01.02 klokken 12.00-13.00 på Ledaal. Tone er instruktør. Påmelding til AKTIV@skipper-worse.no innen fredag 13.01. OBS: Fulltegnet.

Linedance nybegynner: I uke 2, 3, 4 og 5 blir det «Linedance for nybegynnere» i timene til Alexander:tirsdag kl. 11.15 på Tasta
onsdag 09.30 på Hundvåg
onsdag 12.00 på Madla
Ingen påmelding.

Trening i sal nede på Ledaal
Mange setter fra seg skoene sine utenfor salen. Det blir ganske mange par med sko inne i kafeen. Kan dere være så snille å sette skoene enten i garderoben oppe eller ta dem med inn i salen? Tusen takk for hjelpen.

Nyhet: Fra 02.01.23 blir aldersgrensen for å trene på AKTIV 55 år. Det blir gruppetreninger og åpent studio også på kveldstid. Den nye planen blir lagt ut så fort den er ferdig.

PERSONLIG TRENER: Skipper Worse AKTIV er glade for å ha et samarbeid med personlig trener Andreas Fosse Rød. Ved å bruke PT kan du være sikker på at treningen er lagt opp riktig for akkurat DEG, og du kommer raskere i form, f.eks. etter sykdom/skade.  Å bruke personlig trener er en skikkelig investering for en sprek og frisk framtid! For mer informasjon, ta kontakt med Andreas på telefon 484 49 838.

REKLAMEFILM 60+ FRA 2009