AKTIV

Byens største treningstilbud for alle over 55 år!

Treningsstudio og  godt over 50 ulike gruppetimer med instruktør mandag til fredag på en rekke steder rundt om i byen. Du kan trene på Ledaal, Madla, Tasta, Sunde,  og Hundvåg.  Som medlem får du rabatter i både butikker, hos naprapat og kiropraktor, etc. Se mer lenger nede på siden.

Lyst til å prøve oss? Kom innom og få to gratis prøvetimer! Vi lover å ta godt imot deg og vise deg rundt. Og du, ikke bare er treningen bra og variert. I tillegg får du nye vennskap og mye latter med på kjøpet! 🙂

Forandringer på planen uke 48
Meditasjonstimen på Ledaal  Beskjed fra instruktør: Løse, lette og varme klær.  Ta med matte og teppe. 

Bingo til inntekt for Krisesenteret i Stavanger
Sett av torsdag 14.12 kl. 12 på Ledaal. Da blir det bingo.  I år har vi bestemt at vi  skal glede Krisesenteret i Stavanger med inntektene fra bingoen. Hovedpremien er en historisk og humoristisk byvandring i Egersund med byguide Kari Bergum for 6 personer (gitt av Kari Bergum) + togreisen t/r (gitt av GoAhead). Vi har også fått inn gevinster fra  Folketeateret i Oslo, Lucky Bowl Mariero, Egon, Ikea, Sola Strandhotell, Glitra bilvask, Kvadrat servicekontor og Rituals Kvadrat. Pris pr brett er kr. 100,-. Brettet brukes under hele bingoen. Påmelding kan gjøres på Ledaal, Tasta eller Madla.

Juleavslutning
AKTIV sin juleavslutning blir torsdag 21.12 kl. 12.00 på Ledaal.
Det blir:

•     barnesang av Hannes lekestue

•     Erik Mauritzen fra Nasjonalforeningen presenterer Stavanger Helselag

•     juletanker av kapellan i Domkirken og St. Petri menighet Sølvi Iren Vinnes

•     grøt og kaffe med noe godt til

•     trekning av julelotteriet

•     minikonsert med Korallene

Entre kr 200,-., Påmelding og kjøp av billetter kan gjøres i resepsjonen på Ledaal.

Skipper Worse sitt Julelotteriet 2023
Loddsalget startet mandag 20.11. Loddene koster kr 10,-. Vi har fått inn mange flotte gevinster til en verdi av over kr 12 000,- fra Rogaland Teater, Brødrene Pedersen Stavanger, MUST, Døgnvill, Sabrura, Per Svanes, Viking, Koch parfymeri, Stavanger Oljemuseum, Egon Stavanger, Husfliden Stavanger, Madla Handelslag, Ark Prostebakken, Cutters, Lucky Bowl Stavanger, Spødet og Hygiea Apotek i Arkaden.

Gevinstlisten ligger i loddbøkene.Du får kjøpt lodd på sentrene våre: Ledaal, Madla, Tasta og Ågesentunet. På Sunde/Kvernevik har Mette, Alexander og Marit Olsen loddbøker. På Øyahuset har Mette og Heesoo loddbøker. Trekningen skjer på juleavslutningen på Ledaal 21.12. 

Hue-dugnad
Har du lyst til å være med på en dugnad? Det er tomt for huer på nyfødt avdelingen på SUS. Du velger selv oppskrift, men det er et pluss om huene er elastiske og kan brettes opp nede. Da kan de passe til både store og små. Huene bør strikkes i superwash babyull garn.  Slik at sykehuset kan vaske dem før de deles ut. Siste innlevering er 25.01.24. Huene kan leveres på Skipper Worse Ledaal, Skipper Worse Tasta og Skipper Worse Madla. Husk å merk posen med navn og telefonnummer. Vi har fått mange fine premier som skal trekkes. Hovedpremien går til den som levere flest huer: Søndagsbuffet for 2 på Viste Hotell. De andre premiene trekkes blant alle som levere huer. Har du spørsmål ta kontakt på 900 68 451 eller AKTIV@skipper-worse.no

Høst og smitte
Ta hensyn til dem du trener sammen med. Har du nyoppståtte luftveissymptomer og føler deg syk bør du være hjemme til du føler deg bra igjen. Symptomer på sykdom inkluderer feber, hoste, sår hals, snue,  hodepine og nedsatt allmenntilstand.

Vaffel og kaffe : Vi markerer 50- årsjubileet til Skipper Worse med tilbud på vaffel og en kopp kaffe til kr 50,-. På Ledaal gjelder tilbudet på tirsdager, på Madla på onsdager og på Tasta på torsdager. Tilbudet gjelder ut året.

Lysemail: Jeg får fortsatt alle lysemailene i retur. Mailen går kun gjennom hvis jeg sender bare 20 mail om gangen. Jeg ber derfor om at dere som har lysemail tar kontakt med lyse og vise til feilmeldingen som ligger ved: «Kan ikke levere meldingen. En tilkobling til den eksterne serveren ble brått avsluttet til tross for gjentatte forsøk på å levere meldingen. Kontakt mottakeren og be vedkommende om å si fra til e-postadministratoren om at e-postsystemet ditt ikke kan koble seg til deres e-postsystem. Oppgi feildetaljene som vises nedenfor. Det er sannsynlig at mottakerens e-postadministrator  er den eneste som kan løse problemet.
For e-postadministratorer: Dette indikerer ofte at mottakerens innstilling for SMTP-brannmuren eller andre brannmurinnstillinger hindrer  SMTP-protokollforhandlingen i å fullføres. Hvis du vil ha mer informasjon og tips for å løse dette problemet, kan du se denne artikkelen: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=389361

Personlig trener
En personlig trener (PT) veileder, motiverer og hjelper til med å planlegge og gjennomføre aktivitet og trening. Vi har personlig trenere. 
Prisen er kr. 650,- pr time.
Ta kontakt på AKTIV@skipper-worse.no hvis du ønsker mer informasjon.

Trening i sal nede på Ledaal
Mange setter fra seg skoene sine utenfor salen. Det blir ganske mange par med sko inne i kafeen. Kan dere være så snille å sette skoene enten i garderoben oppe eller ta dem med inn i salen? Tusen takk for hjelpen.

Nyhet: Fra 02.01.23 blir aldersgrensen for å trene på AKTIV 55 år. Det blir gruppetreninger og åpent studio også på kveldstid. Den nye planen blir lagt ut så fort den er ferdig.

PERSONLIG TRENER: Skipper Worse AKTIV er glade for å ha et samarbeid med personlig trener Andreas Fosse Rød. Ved å bruke PT kan du være sikker på at treningen er lagt opp riktig for akkurat DEG, og du kommer raskere i form, f.eks. etter sykdom/skade.  Å bruke personlig trener er en skikkelig investering for en sprek og frisk framtid! For mer informasjon, ta kontakt med Andreas på telefon 484 49 838.

REKLAMEFILM 60+ FRA 2009