AKTIV

Byens største treningstilbud for alle over 60!

Vi har treningsstudio og  godt over 50 ulike gruppetimer med instruktør mandag til fredag på en rekke steder rundt om i byen. Du kan trene på Ledaal, Madla, Tasta, Sunde, Ullandhaug, Hundvåg og i Stavanger Idrettshall.
Lyst til å prøve oss? Kom innom og få to gratis prøvetimer! Vi lover å ta godt imot deg og vise deg rundt. Og du, ikke bare er treningen bra og variert. I tillegg får du nye vennskap og mye latter med på kjøpet! 🙂
Les våre regler: Abb.regler AKTIV

Her er informasjon om trening fra januar 2021 OBS: P.t. er dette usikker informasjon som kan endres alt etter hvilke smittevernregler som gjelder. 

Vi fortsetter med maks 10 medlemmer samtidig i treningsstudio.
Ta med håndkle, og bruk det til å sitte eller ligge på, slik at du ikke er i direkte kontakt med apparat/benk/gulv med setet, ryggen, magen eller hodet.
Er man i kontakt med apparater/utstyr skal det vaskes. Bruk vaskestasjonene som er satt ut.
Det vil være veiledere tilstede i studio som styrer evt. venteliste, og kan hjelpe om man er nybegynner.

Pga. flere avvik ifb. registrering så vil jeg oppfordre alle til å være nøye når man registrerer seg. Spør om hjelp hvis du er usikker.

De to første ukene (uke 3 og 4) skal man skrive seg inn med navn og medlemsnr. i bok i tillegg til registrering på skjermen.

GRUPPETIMER: Treningsplan våren-21
Oppstart forhåpentligvis 18.01.21.
Pga. smittevernregler har vi vært maks 9 deltakere på gruppetimene siden midten av november. Vi håper at vi på sikt skal kunne lette på denne regelen, og det betyr i så fall at vi kan gå tilbake til samme antall deltakere som vi hadde tidlig i høst:
Madla: 25 deltakere
Tasta: 20 deltakere
Hundvåg: 20 deltakere
Sunde: 20 deltakere
Idrettshallen: 25 deltakere
Ledaal: 15-20 deltakere

Alle deltakere har med egne matter, og egne vekter/strikker på timene dette benyttes.

LEDELSE
Etter nyttår vil Linda Grundtvig Aase være tilbake som avdelingsleder for S.W. Aktiv.
Jeg vil fortsatt være på S.W. Ledaal, og vil ha noen faste timer i uken med veiledning i treningsstudio. Nå vil jeg også få mer kapasitet som Personlig trener så hvis du trenger hjelp til å komme i gang med trening, ønsker en livsstilsendring, jobbe mot et spesifikt mål, vektnedgang, øke generell styrke, muskelvekst, eller spesielt tilrettelagt trening så ta kontakt med meg, eller resepsjonen på Ledaal så finner vi ut hva som passer for akkurat deg. Takk for en fin høst med spreke medlemmer og mange nye bekjentskaper!
Mvh Andreas Fosse Rød

————————————————————————————————————

Smittevernregler: Smittevern høsten 2020

Beskrivelse av gruppetimene

Ønsker du timeplanen og beskrivelsen av timene i papirformat kan du kjøpe dette på sentrene våre for kr 20,-. Påmelding til kveldstimene kan du gjøre på mail til: AKTIV@skipper-worse.no

 ………………………………………..

PERSONLIG TRENER: Skipper Worse AKTIV er glade for å ha et samarbeid med personlig trener Andreas Fosse Rød. Ved å bruke PT kan du være sikker på at treningen er lagt opp riktig for akkurat DEG, og du kommer raskere i form, f.eks. etter sykdom/skade.  Å bruke personlig trener er en skikkelig investering for en sprek og frisk framtid! For mer informasjon, ta kontakt på AKTIV@skipper-worse.no

REKLAMEFILM 60+ FRA 2009

Studentene ved Idrett UiS har avsluttet sin undersøkelse med en testgruppe utrente fra Skipper Worse 60+ ved oppstart og etter 8 uker med utholdenhetstrening vinteren 2017, og resultatene er oppsiktsvekkende gode! Hipp hurra for alle dere som deltok. Godt jobba!

Resultatdokument Skipper-Worse studenter Uis april 2017
http://www.aftenbladet.no/lokalt/Nei_-en-rolig-gatur-er-ikke-trening_-viser-nytt-studie-544464b.html

https://www.nrk.no/rogaland/enkel-trening-gir-god-effekt-for-eldre-1.13536743

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

I forbindelse med Aktivitetsuka for 60+ fikk vi besøk av NRK Rogaland mandag 16.01.. Vi kom med både på radio og tv!
https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-rogaland/DKRO02001117/16-01-2017#t=1h35m25s

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-rogaland/DKRO99011617/16-01-2017#t=4m41s

Og jammen var vi på TV Vest også! http://tvvest.no/fulltreffer-for-aktivitetsuke-for-de-over-seksti

Og her er NRK Distriktsendingen fra fredag 27. januar. Litt om sex og sånn først, og så kommer studentene fra Idrett på UiS og snakker om resultatene av undersøkelsen de gjorde blant utrente ved oppstart og etter 8 uker. https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-rogaland/DKRO99012717/27-01-2017#t=7m57s

 seniors-working-out-425x282[1]

Linedans er gøy – bare se her:   Linedans-gjengen på Tasta: https://www.youtube.com/watch?v=FMi-_8Dn42o

 Bilder fra treningssal og studio på Ledaal:
   

Interessant lesning om trening og aldring. Bare å stå på, folkens! https://www.abcnyheter.no/livet/helse/2017/04/16/195292903/pa-tide-knekke-myter-om-aldring