REISE

koffert1

 

Skipper Worse REISE arrangerer turer både i inn- og utland. I Norge tilbyr vi fortrinnsvis dagsturer med buss i nærområdet.

 

 

 

 

 

 

NYHET! Glad i å reise? Bli med i Skipper Worse Reiseklubb.  Det koster ikke noe å være med, men det kan være at det blir entré på noen av møtene. Her er plakat for neste møte:

 

DAGSTURER:
27. november inviterer vi til en kulturell tur til Finnøy. Les mer her: Program Førjulstur til Finnøy november 2019

 

 

 

 

19. september 2019, ble en kjempekjekk tur til Helgøy gjennomført. Tilbakemeldingene var at «dette var fantastisk kjekt!». Her ser dere den glade gjengen:

Tur  til Helgøy september 2019. Les mer her: Tur til Helgøy september 2019

UTENLANDSTURER:
Vi er glade for å ha et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund (Berg Hansen Reiser, tlfnr. 70 11 10 00). Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med til Spania, Frankrike, Italia og Portugal.

PS: Brita har nylig, sammen med sin gode venninne Eva, gitt seg i kast med blogg-livet. Du kan lese bloggen deres her: www.enkefruene.no

Reisemålet i juni 2019 var det nordlige Portugal. Onsdag 5. juni dro en god Skipper Worse-gjeng av sted og møtte Brita og co. i Portugal. Programmet var slik: PROGRAM PORTUGAL 2019. Denne reisen var helt fulltegnet. Nå venter vi på å høre hva Brita planlegger for oss i 2020.