REISE

koffert1

 

Skipper Worse REISE arrangerer turer både i inn- og utland. I Norge tilbyr vi fortrinnsvis dagsturer med buss i nærområdet.

 

 

NYHET! Glad i å reise? Bli med i Skipper Worse Reiseklubb.  Det koster ikke noe å være med, men det kan være at det blir entré på noen av møtene.

Blar du litt lenger ned på siden, finner du program for to utenlandsturer i 2020.

Dagsturer og kortere turer i Norge planlagt i 2020:

– «Vandring i Bedehusland» tirsdag 21. april.
DESSVERRE AVLYST!
«Underhaldarane og omvisarane Arne Nordbø og Tor Øyvind Skeiseid tar deg med på ein tur med jordnær humor du lever på i lange tider.» I regi av Ryfylke Livsgnist på Finnøy.Program Vandring i bedehusland
Overnattingstur til Rosendal Baroniet torsdag 11. til fredag 12. juni. Her er programmet:Skipper Worse overnattingstur Rosendal juni 2020 DESSVERRE AVLYST!
«Det gode liv i Sokndal» 10. september program Det gode liv i Sokndal september 2020

 Her ser dere en glad gjeng som var med til Helgøy i september 2019.

 

 

 

 

P.G.A. KORONAVIRUSUTBRUDD ER DISSE TURENE FORELØPIG I DET UVISSE:
Info fra Berg Hansen God Tur: Privatreiser_Informasjon til alle som må avbestille reisen

UTENLANDSTURER:
Vi er glade for å ha et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund (Berg Hansen Reiser, tlfnr. 70 11 10 00). Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med til Spania, Frankrike, Italia og Portugal. Og i 2020 går turen til COSTA VERDE, Den grønne kysten helt nord i Spania, langs Biscayabukta. DESSVERRE AVLYST!
Dette er en reise til storbyer som Bilbao og San Sebastian, krydret med utflukter til idylliske små fiskerlandsbyer langs kysten, og for ikke å snakke om all den nydelige maten. Fisk- og skalldyrelskere kan sies å være «i himmelen» på denne turen. Turen har avreise 30. mai.. Her er program. Program Costa Verde (1)

Her er Britas nyttige og praktiske tips til deg som skal på tur: Huskeliste fra Brita

PS: Brita har nylig, sammen med sin gode venninne Eva, gitt seg i kast med blogg-livet. Du kan lese bloggen deres her: www.enkefruene.no

I samarbeid med Reiseexperten Stavanger:

Glad i blomster? Da er denne innholdsrike turen til Nederland i påsken noe for deg. Programmet finner du her: Skipper Worse påskeHolland 2020

 

 

 

SKOTTLAND RUNDT MED  TOG september 2020:

For program, klikk på lenken:
Skottland Rundt – Skipper Worse Reise 2020

 

Forslag fra frivillig i reiseklubben:
Rundreise i Albania 2020:  2020 Albania-rundtur -program

Tidspunkt: Avhenger av interesse for turen, men sommeren for for varm.