REISE

koffert1

 

Skipper Worse REISE arrangerer turer både i inn- og utland. I Norge tilbyr vi fortrinnsvis dagsturer med buss i nærområdet.

 

 

 

 

 

Torsdag 28. november blir det en matreise på Jæren. Den har vi kalt «En Smak av Jæren – kulinarisk og historisk». Jærbuen har gjort det selv. På et vis er de Norges nederlendere: med slit har de utformet sitt eget landskap, skapt jordbruksland av hei og myr og vann. Vi skal besøke et landskap som favner både karrige Høg-Jæren og jordbruksrike Låg-Jæren, med blikk på kjent og ukjent historie. Denne dagen trenger du ikke spise frokost hjemme før turstart. Og turen avsluttes med en god juletallerken på Kronen Gaard Hotel Vatne. For program, se her: Program mattur Jæren 28.11.

Vi er glade for å ha et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund (Berg Hansen Reiser, tlfnr. 70 11 10 00). Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med både til Spania, Frankrike og Italia.

Brita var hos oss tirsdag 30. oktober kl. 13.30 for å fortelle om reisemålet i 2019, som blir det nordlige Portugal. Her er foreløpig program. PROGRAM PORTUGAL 2019
Se siste siden for viktig informasjon om dato, etc. Interessen er svært stor. Blant de som var på informasjonsmøtet skrev mange seg på liste over interesserte i turen. Dersom den blir fulltegnet og mange står igjen på venteliste, kan det bli to turer. Følg med her på hjemmesiden, og/eller ta direkte kontakt med Brita eller Berg Hansen Reisebyrå, Ålesund.