Ut på tur

koffert1

Vi er glade for å ha et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund. Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med både til Spania, Frankrike og Italia. Og i mai 2017 gikk turen til Alsace.

Reisemålet juni 2018 var Catalonia, da med opphold både i Frankrike og Spania. Dette ble på alle måter en vellykket tur.
Hvis du har lyst til  å se programmet, finner du det her : Catalonia med Brita 2018

Ønsker du mer informasjon, ta direkte kontakt med  Berg Hansen Reiser i Ålesund (tlfnr. 70 11 10 00) .

Brita kommer til oss på Ledaal høsten 2018 for å fortelle om neste års tur, som går til Portugal. Følg med her for nærmere info.

Og ikke nok med det – i september inviterer Brita til langhelg hjemme til seg selv i Ålesund! Les mer her: Til Brita i Ålesund
Høsten 2018 har vi to knallkjekke, kortere turer å by på. Den ene er en skikkelig byrunde i Stavanger med Engwall Pahr-Iversen som guide. Den andre er en rundreise Ryfylke rundt med overnatting på Nesflaten i Suldal. Her er selveste Torolv Nordbø med som guide.

Plakat og program Den store Ryfylketuren: Plakat Ryfylke 13. og 14. september
Suldal høst 2018 program

Plakat og program; Stavanger, gjennom Engwalls øyne: Plakat Stavanger 4. oktober
stavanger 4. oktober med Engwall

 

Her er noen bilder fra dagsturen til Eikemo juni 2017 Alle var enige om at de hadde en fantastisk tur med fine opplevelser i flott vær! Fotograf er Tone Arild.