Ut på tur

koffert1Her kan du lese om alle de spennende reisene vi kommer til å tilby i året som kommer (2017/2018).
Først ut er et fantastisk elvecruise på Donau til nyttår. Tenk å se fyrverkeriet over den gamle kulturbyen Budapest! Et kjempepluss er at utreise blir fra Stavanger, så slipper man irriterende mellomlandinger.

Her kan dere studere fullstendig program: http://www.vistatravel.no/elvecruise/donau/nyttarscruise-skipper-worse

Så kommer våren, og med den blomsterprakten i Toscana. Liker du å turgåing, natur og kultur i skjønn forening? Da er vandringsturen i Toscana i april/mai noe for deg. Tiramisu er reiseoperatør, og daglig leder der, Bente Thurmann-Nielsen og  Kjell Helle-Olsen (kjent fra Stavanger Turistforening) blir med som turguider. Utreise fra Stavanger. Opplegget er fleksibelt, så hvis du f.eks. kjenner for å heller tusle på egen hånd en dag, eller ta livet med ro, er det fullt mulig. Ja, og skulle du kjenne på kroppen at det er nok turgåing når du har ruslet frem til lunch, så er det bare å ta taxi tilbake til hotellet. Selve vandringen går i et behagelig og rolig tempo.
Program:Vandring Toscana


Og så, endelig – hva sier dere til 60+ treningscruise i Middelhavet i begynnelsen av september 2018? Kjempeflott treningssenter om bord, deilig mat og drikke, fantastiske havner … Informasjonsmøte torsdag 12. september kl. 18.00 (i forbindelse med høstfest 60+). Sjekk ut programmet her: Cruise for Skipper Worse 60+ september 2018

brita_241Vi er glade for å ha et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund. Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med både til Spania, Frankrike og Italia. Og i mai 2017 gikk turen til Alsace. Denne reisen ble fulltegnet nesten med en gang. Reisemålet juni 2018 er Catalonia, da med opphold både i Frankrike og Spania.
Program og flere opplysninger finner du her: Catalonia med Brita 2018

Ønsker du mer informasjon, ta direkte kontakt med  Berg Hansen Reiser i Ålesund (tlfnr. 70 11 10 00) .

Og ikke nok med det – i september inviterer Brita til langhelg hjemme til seg selv i Ålesund! Les mer her: Til Brita i Ålesund

Og vår egen Sigrunn Brunvathne som jobber frivillig med SENIORREISER, har stadig nye planer for dagsturer med buss i nærdistriktet. Hvorfor ikke bli med til Julebyen Egersund i desember? Du vil garantert få en solid dose julestemning! For program trykk Jul Egersund Skipper Worse
NB: For alle turene gjelder at du melder deg på på det senteret der du går.

———————————————————————————————————————————————————————————————

 

Her er noen bilder fra dagsturen til Eikemo torsdag 1. juni. Alle var enige om at de hadde en fantastisk tur med fine opplevelser i flott vær! Fotograf er Tone Arild.

P.t. er dagsturer med buss til høsten under planlegging, bl.a. tur til Høg-Jæren tirsdag 12. september. Vi kommer tilbake med mer info så snart den er klar.