REISE

koffert1

Skipper Worse REISE arrangerer turer både i inn- og utland. I Norge tilbyr vi fortrinnsvis dagsturer med buss i nærområdet.

Endelig! I høst blir det to fine og innholdsrike bussturer i nærområdet.
Torsdag 16.september blir det «Gladmat-tur» til Jæren (vi skal besøke spennende og fristende gårdsutsalg). Her er programmet: Skipper-Worse-Gladmat-tur-til-Jaeren-host-2021

og 28.oktober tur til Strandalandet med besøk i Rosehagen, i Glasskjellaren i Bjørheimsbygd og hos Dalen lefsebakeri.  Her er programmet: Skipper-Worse-til-Strandalandet-2021

 Under ser dere en glad gjeng som var med til Helgøy i september 2019.

UTENLANDSTURER:
Vi har i flere år hatt et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund (Berg Hansen Reiser, tlfnr. 70 11 10 00). Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med til Spania, Frankrike, Italia og Portugal.

Sommeren 2020 fikk vi dessverre  en trist melding: vår kjære Brita har lagt ut på sin siste reise 09.08.20. Hun ble 88 år «ung».  
Takk for alle fantastiske reiser, all latter og moro, gode historier og kommentarer som «mor betaler», Brita! Du viste oss at man kan leve helt og fullt hele livet, og vi vil savne deg!

Her er Britas nyttige og praktiske tips til deg som skal på tur: Huskeliste fra Brita

Mens vi venter på at verden skal bli normal igjen, er det lov å drømme. Her er et par turer vi har planlagt:

SKOTTLAND RUNDT MED  TOG (tidspunkt for denne turen er utsatt) For program, klikk på lenken:
Skottland Rundt – Skipper Worse Reise 2020

Forslag fra frivillig i reiseklubben:
Rundreise i Albania 2020 Albania-rundtur -program. Tidspunkt – tidligst 2021, men dette avhenger av interesse for turen, men sommeren for for varm.