REISE

koffert1

 

Skipper Worse REISE arrangerer turer både i inn- og utland. I Norge tilbyr vi fortrinnsvis dagsturer med buss i nærområdet. Mer informasjon om vårturer med buss kommer om ikke lenge.

NYHET! Glad i å reise? Bli med i Skipper Worse Reiseklubb.

DAGSTURER:
Tur til Egersund torsdag 5. september. Les mer  HER.
Tur  til Helgøy september 2019. Les mer her: Tur til Helgøy september 2019

UTENLANDSTURER:
Vi er glade for å ha et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund (Berg Hansen Reiser, tlfnr. 70 11 10 00). Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med til Spania, Frankrike, Italia og Portugal.

PS: Brita har nylig, sammen med sin gode venninne Eva, gitt seg i kast med blogg-livet. Du kan lese bloggen deres her: www.enkefruene.no

Reisemålet i juni 2019 var det nordlige Portugal. Onsdag 5. juni dro en god Skipper Worse-gjeng av sted og møtte Brita og co. i Portugal. Programmet var slik: PROGRAM PORTUGAL 2019. Denne reisen var helt fulltegnet. Nå venter vi på å høre hva Brita planlegger for oss i 2020.

Hva med å fin og innholdsrik vandringstur med Tiramisu til høsten? Kjell Helle Olsen er reiseleder. Program finner du her: På pilegrimsvei sør for Roma september 2019 program

nyhetsbrev fra Tiramisu juli 2019