Ut på tur

koffert1

I oktober inviterer vi med på rundtur i byen vår; en skikkelig runde i Stavanger med Engwall Pahr-Iversen som guide. Plakat og program; Stavanger, gjennom Engwalls øyne: Plakat Stavanger 4. oktober
stavanger 4. oktober med Engwall

Og torsdag 28. november blir det en matreise på Jæren. Den har vi kalt «En Smak av Jæren – kulinarisk og historisk». Jærbuen har gjort det selv. På et vis er de Norges nederlendere: med slit har de utformet sitt eget landskap, skapt jordbruksland av hei og myr og vann. Vi skal besøke et landskap som favner både karrige Høg-Jæren og jordbruksrike Låg-Jæren, med blikk på kjent og ukjent historie. Denne dagen trenger du ikke spise frokost hjemme før turstart. Og turen avsluttes med en god juletallerken på Kronen Gaard Hotel Vatne. For program, se her: Program mattur Jæren 28.11.

Vi er glade for å ha et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund (Berg Hansen Reiser, tlfnr. 70 11 10 00). Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med både til Spania, Frankrike og Italia. Og i mai 2017 gikk turen til Alsace.Reisemålet juni 2018 var Catalonia, da med opphold både i Frankrike og Spania. Dette ble på alle måter en vellykket tur.

Brita kommer til oss i månedsskiftet oktober/november 2018 for å fortelle om reisemålet i 2019, som blir Portugal, så følg med her på hjemmesiden.

 

 

Her er noen bilder fra dagsturen til Eikemo juni 2017 Alle var enige om at de hadde en fantastisk tur med fine opplevelser i flott vær! Fotograf er Tone Arild.