Ut på tur

brita_241

Vi er glade for å ha et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund. Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med både til Spania, Frankrike og Italia. Og i mai 2017 gikk turen til Alsace. Denne reisen ble fulltegnet nesten med en gang. Brita er en opptatt dame, og har dessverre ikke anledning til å sette opp flere turer for Skipper Worse i 2017, men kommer tilbake med nytt reisemål i 2018. Mye kan tyde på at turen da går til Salamanca i Spania … eller til Portugal. Mer info kommer.

Ønsker du mer informasjon, ta direkte kontakt med  Berg Hansen Reiser i Ålesund (tlfnr. 70 11 10 00) .

koffert1

Og vår egen Sigrunn Brunvathne som jobber frivillig med SENIORREISER, har stadig nye planer for dagsturer med buss i nærdistriktet.
NB: For alle turene gjelder at du melder deg på på det senteret der du går.

Hva med en dagstur med buss til Hidra 16. august?
Hidra er ofte nevnt som «Sørlandets perle» der den ligger mellom Lista i øst og Åna-Sira i vest. Øya har fra gammelt av vært en viktig havn for sjøfarende. Den viktigste næringsveien på Hidra er fiskeri, enten det er oppdrett eller tradisjonelt fiske. Mange av de gamle hvitmalte husene har de senere år blitt solgt til fritidsboliger og Hidra er blitt ferieøya for mange Rogalendinger.

Vi reiser fra Stavanger ca. halv ni om morgenen, og følger E-39 sørover til Moi. Vi kjører ned ved Flikka og får med oss minnesteinen etter bussulykken med kristenrussen fra Rogaland i juni 1963. Fra Flekkefjord er ikke veien lang ut til Kvellandstrand hvor vi tar fergen over til Launes. Mens vi venter på fergen nyter vi våre medbragte wienerbrød og formiddagskaffe på kaien.

På Hidra blir vi tatt i mot av vår lokalguide som skal være med og vise oss rundt i dette koselige lokalsamfunnet.

For fullstendig program, trykk her: Hidra Skipper Worse 2017.

Påmelding på ditt senter innen 1. august.

———————————————————————————————————————————————————————————————

12. september blir det busstur til Høg-Jæren. Fullstendig program følger senere. plakat høgjæren

Og utenom Britas tur, planlegges ellers to fantastiske ukesturer i 2018. Vandringstur i Toscana i slutten av april med Tiramisu, samt treningscruise 60+ i Middelhavet i september. Så følg med …

Her er noen bilder fra dagsturen til Eikemo torsdag 1. juni. Alle var enige om at de hadde en fantastisk tur med fine opplevelser i flott vær! Fotograf er Tone Arild.

P.t. er dagsturer med buss til høsten under planlegging, bl.a. tur til Høg-Jæren tirsdag 12. september. Vi kommer tilbake med mer info så snart den er klar.