Ut på tur

koffert1Her kan du lese om alle de spennende reisene vi kommer til å tilby i 2018:

Med våren kommer blomsterprakten i Toscana. Liker du å turgåing, natur og kultur i skjønn forening? Da er vandringsturen i Toscana i april/mai noe for deg. Tiramisu er reiseoperatør, og daglig leder der, Bente Thurmann-Nielsen og  Kjell Helle-Olsen (kjent fra Stavanger Turistforening) blir med som turguider. Utreise fra Stavanger. Opplegget er fleksibelt, så hvis du f.eks. kjenner for å heller tusle på egen hånd en dag, eller ta livet med ro, er det fullt mulig. Ja, og skulle du kjenne på kroppen at det er nok turgåing når du har ruslet frem til lunch, så er det bare å ta taxi tilbake til hotellet. Selve vandringen går i et behagelig og rolig tempo.
Program:Vandring Toscana

brita_241Vi er glade for å ha et kjempefint samarbeid med Brita Blomquist og Berg Hansen Reisebyrå i Ålesund. Brita har tatt reiseglade fra Skipper Worse-sentrene i Stavanger med både til Spania, Frankrike og Italia. Og i mai 2017 gikk turen til Alsace.

Reisemålet juni 2018 er Catalonia, da med opphold både i Frankrike og Spania.
Program og flere opplysninger finner du her: Catalonia med Brita 2018

Ønsker du mer informasjon, ta direkte kontakt med  Berg Hansen Reiser i Ålesund (tlfnr. 70 11 10 00) . OBS: Denne turen er utsolgt, og det er venteliste.

Og ikke nok med det – i september inviterer Brita til langhelg hjemme til seg selv i Ålesund! Les mer her: Til Brita i Ålesund

Og vår egen Sigrunn Brunvathne som jobber frivillig med SENIORREISER, har stadig nye planer for dagsturer med buss i nærdistriktet. Først ute i 2018 blir Sjernarøyene. Les mer her: sjernarøy program
NB: For alle turene gjelder at du melder deg på på det senteret der du går.

Eller hva med å bli med på en interessant dagstur med buss (i samarbeid med Sverre Haga)  til Flørli torsdag 7. juni? Vi kaller den «Der ingen skulle tru at kun tre  stk. kunne bu» 🙂
Du får oppleve den gamle kraftbygda Flørli fra NRK-serien. Den gamle kraftstasjonen i gammel jugendstil var i bruk fra 1918-1999, og i den tiden var Flørli ei aktiv bygd. I dag er den nesten fraflyttet. På begge sider av fjorden finner du fjell som er over  1000 meter høye. Velkommen til en flott guidet båttur på fjorden med opplevelser underveis.

Prisen er kr 1150,- pr. person. Påmelding til Skipper Worse-sentrene innen 24. mai

For program og informasjon, klikk her: Flørliprogram

————————————————————————————————————————————————————————-

 

Her er noen bilder fra dagsturen til Eikemo torsdag 1. juni. Alle var enige om at de hadde en fantastisk tur med fine opplevelser i flott vær! Fotograf er Tone Arild.

P.t. er dagsturer med buss til høsten under planlegging, bl.a. tur til Høg-Jæren tirsdag 12. september. Vi kommer tilbake med mer info så snart den er klar.