REISE

Endelig blir det tur til Costa Verde-kysten i Spania med Øyvind og Kari som reiseledere. Turen vil gå 22.-29. mai 2022. Turen arrangeres i samarbeid med ReiseExperten her i Stavanger. Er du interessert, kontakt oss for å få tilsendt info epost: resepsjon@skipper-worse.no.
Program og pris finner du her:

Neste dagstur blir til øya BRIMSE
24. AUGUST 2022
Oppmøte Fiskepiren båtterminal kl. 10:10
Båtavgang kl. 10:28 – reisetid 22 min. Retur fra kaien på Brimse kl. 14:25. Det blir sightseeing på returen innover i Ryfylke til Sjernarøyane med ankomst Fiskepiren kl. 1635

Ved ankomst Brimse kai blir det litt oppoverbakke til Brimse gård og møte med Frode Ljosdal, som er en av landets fremste produsenter av spesialgrønnsaker, urter, blomster og ville vekster. Han leverer sine varer til 60 stjernerestauranter over hele landet og Norden – bl.a. Renaa i Stavanger. Ha godt fottøy og klær etter værforholdene. Husk – ta med egen mat og drikke. Vi disponerer en gapahuk hvor vi kan spise maten hvis været er dårlig, ellers ute.

På denne dagsturen har Skipper Worse Hageklubb og Skipper Worse Reiser slått seg sammen for å få ned prisen pr. person. Prisen for medlemmer i Hageklubben er litt billigere da medlemmene i Hageklubben betaler en årlig avgift. Men vi håper at dette blir en akseptabel pris for alle som ønsker å være med på turen.

Pris pr. person: Medlemmer i Hageklubben kr 250,- og ikke- medlemmer
kr 325,-. Prisen er basert på 30 personer påmeldt. Det anmodes om rask påmelding p.g.a. begrensede plasser på båt.
Siste påmeldingsfrist fredag 1. juli på ditt senter.

Spørsmål og nye medlemmer kan ta kontakt med leder Per A. Svanes i Hageklubben enten på telefon 99277721 eller mail: persvanes@hotmail.com