Skipper Worse hageklubb

BAKGÅRDSTREFF I «PALMEHAGEN» I BRØNNGATA 95 (på andre siden av Eiganes Gravlund i forhold til Ledaal/parallellgata til Steingata/på høyde med øvre del av gravlunden)

MANDAG 25. SEPTEMBER 2023 Kl. 13.0Det blir uformelt hagedrøs med tilbakeblikk på hagesesongen 2023 på hva din hage har gitt deg av gleder når det gjelder blomster, grønnsaker og frukter.  Frøbytte – ta med egne frø som du har for mange av.  Ta og med tips og ideer til neste års planlegging som kan formidles videre til andre.  Det blir servert kaffe og lapper. Dette bakgårdstreffet er ute i bakhagen, men skulle været bli for dårlig/kaldt så trekker vi innendørs. Så ha med en ekstra genser og jakke.

Neste møte er mandag 4. desember 2023 kl. 13.00 i TV-stua på Skipper Worse Ledaal. Tema: Cornwalls (helt sør i England) vakre og fantastiske hager.  Kåseri ved Per A. Svanes som gir oss et billedlig og verbalt innblikk i hva en kan oppleve i noen utvalgte hager.

NB: Fra og med nå i høst går vi ned til 2 møter i hageklubben i halvåret – 4 møter i året.  Medlemskontingenten reduseres til kr 400,- i året. Dog kan det hende at det innimellom dukker opp en og annen ekstra samling.
Ta gjerne med venner eller bekjente til møtene. Vil du bli med i klubben, ta kontakt med leder Per A. Svanes på telefon 99277721 eller mail: persvanes@hotmail.com

Be the first to comment on "Skipper Worse hageklubb"

Leave a comment