Skipper Worse hageklubb

Tirsdag 7. februar kl. 13.00 i «TV-Stua» på Skipper Worse Ledaal. (NB møtet er tirsdag, ikke en mandag)
Vi har med oss bonde og kokk Heidi Evjedal som driver et småbruk på øya Ombo i Ryfylke. Hun var også med oss på siste møtet før jul. Hun/vi fikk ikke fullført programmet som var satt opp da det ble mange spørsmål og diskusjon på første temaet som var satt opp – Beredskapshagen.

Nå kommer «del 2»:TA VARE PÅ GAMLE TRADISJONER.  I dag kjøper vi alt vi trenger dagligvare-butikken, men slik har det ikke alltid vært. Det har blitt «in» å ta opp gamle tradisjoner som safting, sylting, hermetisering og fermentering av frukt, bær og grønnsaker. Det er viktig å bringe denne tradisjonen videre til neste generasjon. 

Mandag 6. mars kl. 13.00- Bokashi-foredrag ved Therese Tønnesen fra Karmøy som «brenner» for dette temaet.  Det blir gjennomgang av prinsipper og praktisk gjennomføring av Bokashi. 

Mandag 17. april kl. 13.00 ( forskjøvet dato p.g.a. Påsken) Fuksia – Vi får besøk av Rogaland Fuksiaforening som kåserer både verbalt og med bilder om temaet Fuksia.

Torsdag 4. mai kl. 09.00 – 17.00 Vårtur til Jæren. med innlagte besøk – rababrasafari på Nærbø og besøk på blomstergartneri på Ogna. Turen er satt opp sammen med Skipper Worse Reiser.  Medlemsfordel for Hageklubbens medlemmer.

Mandag 6. juni.  Siste hagemøte på denne siden av sommeren . Program ikke fastsatt enda

Ta gjerne med venner eller bekjente til møtene.  Spørsmål og nye medlemmer kan ta kontakt med leder Per A. Svanes i Hageklubben på telefon 99277721 eller mail: persvanes@hotmail.com

Vel møtt!

Be the first to comment on "Skipper Worse hageklubb"

Leave a comment